Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä kuka tahansa pystyy kirjoittamaan jotain, niin pieniä tekstin tynkiä, kuin suuria teoksiakin, ja se piristäisikin ylläpitäjää paljon. Tänne on sallittua laittaa oikeastaan mitä vain, arvosteluja, palautetta, tervehdyksiä, mainostuksia, linkinvaihtopyyntejä, kehitysideoita, kaikkea. Ainoat mitä en halua on kiertoviestit tai hyvin hankalasti luettavat tekstit. Muuten saatte avata tekstiarkkunne niin paljon tai vähän kuin haluatte.

~No-one


Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on kaksi plus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: Untuva

12.08.2018 12:44
Tykkäsin noista sun tekemistä ulkoasuista, ja tulinkin tänne kyselemään niihin liittyen. Eli sellainen kysymys tuli mieleen, että oletko sä aikeissa joskus kokeilla tehdä kissaulkoasua? :D
Hyvää kesän loppua ja syksyn alkua tänne! :3

Vastaus:

Heti näin alkuun, oikein hävettää vastata näin kuukauden myöhässä tähän, mutta vastaan nyt :'D

Kiva että ulkoasut miellytti, ilman muuta voisin kissaulkkaa kokeilla tehdä. Pistän korvan taakse ja katotaan mitä saan aikaseks :)

~No-one

Nimi: H VRL-14527
Kotisivut: http://hvirtuaali.wixsite.com/langelmaki

06.08.2018 02:29
Etsitko itsellesi piirrettyä hoitohevosta tai yksityisellesi tallipaikkaa?

Längelmäen ratsastuskoulu on piirretty virtuaalitalli, joka sijaitsee Nuorgamin pikkukylässä, lähellä Norjan rajaa.

Tallia ympäröivät kallioiset, kumpuilevat laidunmaat, arktiset tundrat, havumetsät, laajat tunturikoivikot sekä puurajan yläpuolelle kohoavat lumihuippuiset tunturit, joiden välissä kiemurtelee lukuisia jokia sekä puroja.

Tilat ovat modernit ja valoisat. Koneellisesti ilmastoidusta tallirakennuksesta löytyvät tilat ja karsinapaikat 21 hevoselle ja ponille. Ratsastusta varten löytyy hyväpohjainen kenttä, monipuolisia maastoja sekä lämpöeristetty maneesi katsomoineen ja kahvioineen.

Tarjoamme kävijöillemme laadukasta ratsastuksenopetusta, eritasoisia hoitohevosia, karsinapaikkoja yksityisille sekä viihtyisät puitteet mielekkääseen harrastamiseen.

Ratsastuskoulun päätoiminta keskittyy ratsastuskoulutoimintaan, joten suuressa osassa pyörivät ratsastustunnit. Tämän lisäksi järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia, kilpailuita, leirejä sekä vaelluksia, jotka ovat avoinna myös ulkopuolisille.

Tervetuloa!

http://hvirtuaali.wixsite.com/lan gelmaki
http://langelmaki.proboards.com/

Vastaus:

~No-one

Nimi: Hiekkamyrsky

08.06.2018 13:59
Ovatko sivut vielä aktiiviset?

Vastaus:

Kyllä tästä nyt tarkotus olis aktivoitua

~No-one

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.vrtrandom.suntuubi.com/

23.03.2018 14:10
Hei linkinvaihtolaiset!

Olen selkeästi taas kirjoittamisenkin parissa aktivoitunut, sillä sivuilleni on ilmestynyt kahden kuukauden sisään jopa kaksi novellia. Olen suhteellisen ylpeä viimeaikaisesta aktiivisuudesta, sillä koulun ja opiskelujen parissa olen ollut hermoraunio. Sterssi on ottanut elämäni haltuunsa, eikä mikään tunnu onnistuvan - paitsi kirjoittaminen. Olen varsinkin syystä tai toisesta kovin ylpeä pisimmästä ja uusimmasta novellistani Hymyilisitkö minulle veljeni? Välillä saa olla ihan fiiliksissäkin omista töistä eikä aina niin kriittinen vai kuinka?

Toivon mukaan pian pieni sterssikin hellittää ja pääsen taas nauttimaan elämästä ihan erilaisella tavalla. Arjessa on koko ajan kiire ja muutamana päivänä viikossa olen jopa kahdekstasta aina puoli kahdeksaan asti asioilla ja päästyäni kotiin olen lopen uupunut enkä vaan jaksa enää tehdä muita asioita. Koulussa taas sitten opiskelun sijaan kirjoittaminen sujuu.. Ristiriitaista.

Eiköhän tämä arki tästä pikkuhiljaa parane. Hyvää kevättä (mikä ei tunnu alkavan..) teille ja toivottavasti tulisitte kertomaan myös omia kuulumisianne Aliveen ♥

Terveisin,
Casper

Nimi: Casper
Kotisivut: http://www.vrtrandom.suntuubi.com/

11.11.2017 20:05
Ai, että täällä on suloiset sivut! Kyselisin linkivaihtoa Aliven kanssa? :)

Vastaus:

Kiitos! Linkinvaihto käy, tulen vielä sinne käymään :)

~No-one, 14.11.

Nimi: Aurora
Kotisivut: http://lakeofillusions.suntuubi.com/

11.11.2017 19:29
"Se ei ole tavallinen järvi. Kerrotaan, että Järvelle astuva voi nähdä kaiken tai olla näkemättä mitään. Muukalainen voi löytää itsensä tai kadottaa koko olemassaolonsa. On vain varottava astumasta harhaan."

Tuo on ikivanha huhu jota Järvestäni kerrotaan. Mutta älä pelästy, minä pidän sinusta kyllä huolta! Järvi suorastaan kutsuu muukalaisia löytämään, mitäpä muutakaan kuin hyvän arvostelun omalle sivustollesi! Ai, et halua arvostelua? Ei se mitään, löytyy täältä pian muutakin! Pian sinulla on myös mahdollisuus lukea tarinoita ja fanfictionia, sekä kirjoittaa omia tekstejäsi.

~ Aurora ~

P.S Ihan supersöpö ja kiva sivusto sulla!

Vastaus:

Kiitoksia! Tulen vilkaseen ^^

~No-one, 14.11.

Nimi: kelmeckis
Kotisivut: http://footprints.suntuubi.com/

06.11.2017 01:54
Moikka, samalla asialla kuin Laris, tulin tietysti heti uteliaana tutkimaan uutta kirjoitussivustoa! :') Palaan paremmin asian ääreen kun ei ole niin myöhä ja väsymys, mutta tulin saman tien kysymään, kävisikö linkinvaihto?

Vastaus:

Hei! Linkinvaihto käy oikein hyvin, tulen vielä piipahtamaan siellä päin ^^

~No-one, 8.11.

Nimi: Laris
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

03.11.2017 17:32
Tervehdys!
Mukava osua uudelle sivustolle, jonne on tulossa kirjoituksia sisällöksi. :) Millaisista teemoista kirjoittelet? Tulen mielelläni jatkossa kurkkimaan, kunhan lisäilet tekstejä.
Paljon tsemppiä uuden sivuston valmisteluun!

Vastaus:

Jos yhtään itseäni tunnen, niin suurimmassa osassa tekstiä on joku syvempi melankolinen merkitys mm. kiusaaminen, kuolema, mielisairaudet. Varmasti tulee olemaan myös jotain perus rakkaushömppää. Yhden tarinan pohjana on saman sukupuolen välinen rakkaus. Koiraihmisenä varmaan tulee jossain kohti jotain koira-arjesta. Eli periaatteessa sekalaisesti kaikkea, mutta kuitenkin yleensä tekstillä tulee olemaan jokin syvempi merkitys.

Toivottavasti tämä vastasi edes jotenkin kysymykseesi :)

~No-one, 3.11.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://lagoon.suntuubi.com/

02.11.2017 14:11
Jossain ihmisruumiin ja -mielen ulottumattomissa on lukemattomien eri saarien ja laguunien muodostama paikka nimeltä Urangel. Ensisilmäyksellä voisi paikka näyttää hyvinkin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta kun hetken jaksaa odottaa, voi nähdä lohikäärmeen. Ehkä jopa päästä roolipelaamaan sellaisella.

Vastaus:

Tulen vilkaisemaan -->

~No-one, 3.11.

©2019 Nᴏᴡʜeʀe - suntuubi.com